Građevinski radovi
Sve vrste građevinskih radova
Uređenje objekata
Vršimo uređenje objekata i dvorišta
Automatske rampe
Vršimo prodaju, postavljanje i instalaciju automatskih rampi
Automatski sistemi
Vršimo prodaju, ugradnju i instalaciju auto sistema
vodomaterijala
Prodaja svih vrsta vodomaterijala
Vodoinstalacije
Vršimo ugradnju vodomaterijala i sanitarija
 
Motori za klizne kapije

 

  BX-243 By-3500T
 
  Do 300 Kg.
Opremljen sa novom generacijom kontrolnih tabli, BX-243 zadovoljava kriterijume svih evropskih standarda sigurnosti. Njegov moderan dizajn i 24V motor čine kompletan sistem za klizne kapije stabilanim i dugotrajnim. Ovaj proizvod predstavlja naj prakticniji sistem iz oblasti kliznih kapija na tržištu.

Do 3500Kg
Snaga i pouzdanost, osobine koje
čine ovaj model idealnim za kapije velikih veličina, kao što su industrijske, klizne kapije. Nova generacija elektronike omogućava Vam da programirate komande da djelimično otvarate kapiju, kontroliše tok sigurnosnih uređaja i automatski blokira kretanja kada su prepreke otkrivene. Ova serija motora je veoma zahvalna i pouzdana te za GIGANT kapije izuzetno sofisticirana.

  BX BK
 
  Do 400-600-800 Kg.
BX Serije motora za klizne kapije predstavljaju cijelokupnu ponudu CAME motora za klizne kapije namjenjenje javnim i privatnim objektima. Iz serije BX izdvaja se BX 246, motor za kliznu kapiju 600kg 24V (intensive use). CAME je BX serijom postao lider u proizvodnji motora za klizne kapije

Do 800-1200-1800-2200 Kg.
BK je vrh kаdа je u pitаnju uslugа i bezbjednost. Nаmjenjen je zа аutomаtizаciju stаmbenih blokovа i kolektivnih industrijskih kliznih kapija. Dolаzi u 9 rаzličitih verzijа - sve smišljeno dа ispunjаvа uslove korišćenjа i riješi sve potrebe u vezi sа znаčаjnom težinom i dužinom kapija. Izdvaja se model BK 800 koji je namjenjen za klizne kapije do 800 kg, motor 230V te intenzivna upotreba. BK 800 predstavlja nedostizni proizvod CAME u odnosu na druge proizvodjače.